onsdag 5. august 2015

My Green and Yellow Garden

Hei Hei 

I dag er det blitt onsdag, den første onsdagen i August måned. Jeg er ny innflyttet i ett sjøhus på Nordsiden av Bodø byen. Her bor jeg sammen med 2 venninner :-D Mandag og Tirsdag gik til å organisere mitt nye scrapperom med seng (En plass må jeg jo sove) og bare noen små ting til nå, så er det komplett på alle områder :-D 

Men nok om scrappe rommet mitt, la oss heller snakke om ett nytt kort jeg har laget for kaBoks :-D

Jeg har utfordret meg selv denne gangen til å bruke gult og grønt som farger på kortet. Dette kortet kan man gi til en venninne som fortjener litt oppmuntring eller som ett bursdagskort <3 På dette kortet har jeg bygget det opp med 3 ulike mønsterark. 
De to nederste lagene har jeg laget en bord med mørk grønn tråd. 
Runt de øverste lagene med mønsterpapir har jeg brukt grønn Stickles.

Lengre opp på kortet kan du se to nydelige blonder fra kaBoks sin koleksjon av ulike blonder. Jeg har brukt Silje, i to av hjørnene og Nina oppe på kortet. 
Hvis du ser på bildet nedenfor har jeg brukt osteklut i tillegg til blondene. 

I hjørnene er det gule halvperler og på siden er det 3 store grønne bling.


På kortet har jeg brukt ett motiv av en jente som strekker seg opp mot ett tre full av blomster. Det er derfor jeg har valgt å plassere blomsterne på den måten jeg har gjort det på. På grunn av den grønne farven har jeg valgt hvite og gule blomster <3 De står veldig godt i kontrast mot værandre.

Under blomsterne har jeg brukt blader som er stanset ut. 
Den største blomsten er sprayet hvit, hvor jeg har tatt på gul stickles.På kortet har jeg også laget en tag som jeg har plassert oppe i det høyre hjørnet. Tagsen er laget med de samme mønsterarkene som kortet og jeg har brukt nål og tråd og laget en bord.
Oppå tagsen har jeg brukt to ulike dies fra kaBoks. Den ene er ett sett med flere ulike ord på, jeg har brukt Til Deg og en dies med ordet Klem på.


Tar du bort tagsen, ser du ett fuglebur og en fugel. Lengre ned ser du bare litt av ett fuglebur. Dette er gjort med en stensill å de er lagt vannrett med vilje ;-) 

Ja da har dere sett mitt grønne kort med gule og hvite blomster <3 
 Kanjse ble dere inspirert til å bruke farger dere ikke er vant med å bruke.


Ønsker dere en flott Onsdag <3 

Klem fra DT Silje Kristin <3 Dette kortet er melt på til disse utfordringene:

Scrappelyst
# Grublis for Juli, Inspirasjons bilde

4 kommentarer:

Thank you for your kind comments. I love reading them and they make my heart sing <3