lørdag 18. juni 2016

Dream in Gold

Riktig god helg alle sammen :-)

Det er helg, det er lørdag, å jeg har "jaget" Henning og Henrik opp til svigerforeldrene mine. Jeg har selvsakt ikke jaget dem, de har vell heller dratt frivillig opp på besøk, slik at jeg fikk kvelden anene. Å hva har jeg tenkt å gjøre, jo jeg skal kose meg med blogg poster og noen nye prosjekter.

Kveldens prosjekt som jeg har tenkt å vise dere, er ikke min vanlige stil. Jeg har for vane å ikke bruke Washi Tape eller lage kort i CAS stil. Men jeg synes alltid det er gøy å kunne gjøre noe nytt, som jeg har gjort med disse to kortene her.

 
 It's finaly weekend, it's Saturday and I have "chased" Henning and Henrik up to hes parents. I mean, I have not chased them, they left voluntarily, so I got the evening for my self. Oh what I intend to do, well blog posts and some new projects. 

Tonights project that I intend to show you, is not my usual style. 
I have the habit of not using Washi Tape or create cards in CAS style. But I always find it fun to do something new, as I have done with these two cards here.

 


Noen av de tingene jeg liker å gjøre er å lage eller gjøre ting jeg ikke har gjort eller vanligvis ikke gjør til vanlig. Å dette prosjektet her ligger nok nermere hjertet enn det jeg trodde først når jeg laget kortene. 

Men det hele startet da jeg var på jakt etter en helt spesiell dies med ordet Dream på. Jeg så for meg, å det gjør jeg fortsatt at hvis jeg fant en slik dies ville den være perfekt å ha i mellom blomster eller på sidene av en boks i Sabby Chic. 

Det jeg ikke tenkte på, er jeg for tiden er full av håp og drømmer for meg selv og min lille familie. De tankene kom underveis, å egentlig så skulle jeg ønske at jeg hadde ett stempel med teksten BIG på. For det er det livene og håpene våre handler om, at vi tør å ta sjansen på å drømme stort uten å se oss tilbake.

Den diesen jeg har brukt på kortene er en dies som kommer fra ett firma / butikk fra Australia som heter Whole Lotta Happy, men du finner Facebook siden deres HER :-) De er raske på levering og veldig god på service :-) 
 Etter min mening så har de veldig mange dies som er perfekt for deg som liker CAS.

Jeg har stanset Dream ut i mosegummi først, før jeg brukte svart kartong med glans i. Dette er med på å gi en ekstra effekt i forhold til den hvite kartongen og tapen i guld.

Jeg har også brukt noen svarte flate dotter for å gi kortene den riktige heleheten.


 Some of the things I like to do is make or do things I have not done or do not normally. This project here is enough closer to heart than I first thought when I made the cards. 

But it all started when I was looking for a very special die with the word Dream on. I imagined, if I found such die it would be perfect to have in between flowers or on the sides of a box in Sabby Chic. 

The things I diddnt think of is that I am full of hopes these days and dreams for myself and my little family. The thoughts came along when I was making the cards and I just dream with it. I wish I had a stamp with the text BIG on. Becuse it is the hopes of our lives it is all about, that we dare to take the chance to dream big without looking back.

The dies I spent on the cards is a die coming from one company / store from Australia called Whole Lotta Happy, you will find the Facebook page HERE :-) They are fast delivery and very good at service :-) 
In my opinion they have very many dies that are perfect for those who like CAS. 

When I use the Die, I used it on omoss rubber first, before I used black carton with some sheen in. This helps to provide a spesial effect compared to the white carton and the tape in gold. 

I have also used some black flat dotts to give the cards the right feeling.
Kortene i seg selv er laget med hvit Bazzill. 
Jeg har brukt guld tape på skrå i fra venstre hjøren og plassert den slik at mønstret i tapen får den rette helheten. 

Når jeg var ferdig med tapen, har jeg brukt ett embossing pulver fra Stampendous. Fargen jeg har brukt heter Aged Bronze, det fine med dette pulvret er at sammen med bronsen er det svart i tillegg. Når man smelter pulvret, synes jeg det gir en fin effekt til de andre svarte detaljene jeg har valgt å bruke.


 The cards themselves are made with white Bazzill. I have used gold tape from one of the corners and placed it so that the pattern of the tape getting the right patterned.

When I was done with the tape, I have used one embossing powder from Stampendous. The color I have used is called Aged Bronze, the beauty of this powder is along with the bronze is the black as well. I think it gives a nice effect to the other black details I have chosen to use, when you melt the powders.


 


Etter å ha laget disse kortene har jeg fått ny inspirasjon der jeg ønsker å lage flere slike kort som dette i fremtiden, der jeg bruker tape og ulike ord som har en personlig betydning for meg.


 Having made ​​these cards I have received new inspiration where I want to create several cards like this in the future, where I use tape and different words that have a personal meaning for me.

 

1 kommentar:

Thank you for your kind comments. I love reading them and they make my heart sing <3