mandag 16. mai 2016

Søte små Drops til Brudeparet

Hei Hei :-)

Riktig god 16 Mai alle sammen :-) 
Tenk at det i dag er bare en dag igjen til tusenvis av barn, voksne og eldre skal rope HIPP HIPP HURRA og feire Norges Nasjonaldag :-)
Barna skal få spise så mye is de vil, bli skitne på fin klærne, mens vi som er voksne skal gjøre klar alle de små og store forberedelsene.

Noen starter allerede med forberedelsene i dag og noen gjør det i siste liten i morgen. Hjemme til oss i dag er en helt normal dag, jeg organiserer det nye scrapperommet mitt og de flotte guttene mine er ute og nyter været. 
Men i morgen, da er vi i full sving med 17 Mai frokost for familie og venner, vi skal gå i tåg og spise go tradisjonell middag. personlig så tror jeg at dette kommer til å bli en veldig bra dag og det ønsker jeg dere andre også :-)

Men dagen før dagen titter jeg innom bloggen min for å vise dere noen små esker som er lage for ett brudepar. Jeg er denne månden Gjeste Designer for Scrapomanina og har derfor testet ut og leket meg med deres nye kort kit

 


Kort Kitet til Scrapomania er en herlig flott sammensatt pakke med de nydeligste mønsterarkene fra Maja Design sin nye serie, Vintage Romance og de lekkreste detaljer. Detaljene er alt i fra bling, knapper, sølv ringer, blomster til blonder, tyll og mye mer. For å si det slik, dette er ett kort kit som dere ikke vil gå glipp av. Ut i fra alt det som er i, er det nok til flere ulike prosjekter.

Mitt første prosjekt laget med kitet til Scrapomania, er to stykk bryllupsbokser, der jeg har ett drops i vær av eskene. Noe av det jeg har brukt, ser du på bildet og alt sammen er bare noe av det som er i pakken.

 


Det jeg har gjort er at jeg har skåret meg ut to firkanter i en kartong som er fra Bazzill i 12cmx12cm

Vær av sidene preger jeg på 3cm, da får du en firkant i midten som er 6x6cm. Så bruker jeg en bone folder for å kunne markere sidene bedre.

Når jeg skal sette sammen bunnen av esken, klipper jeg på den ene siden på vær av de firkantene som er å finne i vært hjørne. På denne måten får du en flipp som du skal feste dobbel sidig tape på, for å så feste den i naboveggen. 
På denne måten får du to bunner. 

Lokket er laget på samme måte. Da trenger du to firkanter som er 12,3cmx12,3cm. Disse preger du også på 3cm hele veien rundt, når du har fått inn alle hjørnene, har du ett lokk som er litt større enn bunnen på esken. 

Bunnen er svertet med Distress Mini Faded Jeanes, mens lokket er svertet med Distress Ink Wathered Wood.

 


Selve pynten på eskene er enkelt og alt sammen kommer fra kort kitet :-)

Jeg har brukt hvit tyll, snor med perler, duer, halv perler, blomster og ringer.

 


På det ene arket fra Maja Design er det en liten bord med teksten "Mr. & Mrs Happily ever after" Jeg har klippet opp to skilt som jeg har svertet og festet oppå vær av eskene.
 
 


Det som jeg synes var så morsomt med kitet, var to drops.

 


Selv om disse dropsene er til gjestene, synes jeg det er utrulig fint at man kan gi slike drops til brudeparet også. Så i vær av de eskene finner du ett drops, som ligger oppå litt hvitt tyl. 

 


 Å med detaljene og papirene, kan man lage de søteste små gaver, som matcher værandre.

 

 


Mer info og kitet til Scrapomania finner du HER :-) 
Ønsker dere alle sammen en riktig god 17 Mai i morgen og GRATULERER med Nasjonaldagen :-)


Klem fra DT Silje Kristin

1 kommentar:

  1. Hvor er det et ,ega fint sæt, du har lavet Silje, og helt sikkert en gave, som ethvert brudepar vil elske som minde om en dejlig dag.

    SvarSlett

Thank you for your kind comments. I love reading them and they make my heart sing <3