fredag 21. november 2014

Adventstid med en betydning

i dag for min del så er det en uke igjen til den STORE julemessa her i Bodø, å det produseres i høyt tempo for å skal komme i mål med alle de tingene jeg skal ha med meg på selve messa. men det betyr ikke at jeg ikke har tid til å gjøre litt andre ting, som betyr mer for meg. 


Adventstia er veldig spesielt for meg, den har mange minner, betydninger som ikke er helt vanlig å ha på første søndag i advent, som er med på å prege den søndagen i mange år fremover. Derfor er den blitt spesiell, den er nesten hellig for å si det slik. Så vert år de siste 7 årene, MÅ jeg gjøre noe spesielt. eller de første årene, boikottet jeg den, men nå har den en større betydning enn hos de fleste. 

i 2007, mistet jeg min kjære bestemor, hun døde av kreft, natt til andre desember, første søndag i advent. Så når jeg tenner det første lyset på denne søndagen, brenner jeg det for henne, å ikke så mye på grunn av den egentlie grunnen. Jeg savner henne, å skulle så gjerne av hele mitt hjerte ha kunnet vert sammen med henne en gang til. 


Jeg vil vise dere hvordan du kan lage lysene dine selv, eller dekorere dem slik du vil, uten at de i butikken kan fortelle deg hvordan. 
jeg har valgt å bruke rub ons fra staz, som jeg har festet på lysene, for å så bruke krystallvoks som egner seg til lys over. 


Å her er resultatet mitt <3 Jeg tror, eller jeg vet at dette kommer til å bi en flott førjuls gave til ho mamma, som også nå fortjener litt ekstra oppmuntring, sia ho hva så uheldi å knakk foten i går <3 

Scrappelyst  har denne gangen en grublis på å lage en kreativ gave. Hva er vell mer kreativ eller betydningsfult enn å lage å gi noe som kan vekke mange gode minner frem mot jul i fire lys <3 

Det er også derfor at denne bare er melt på til en konkurranse. 


Til minne om Ann - Mari Aunan, 
Kone, Mor & Bestemor <36 kommentarer:

 1. Så lekre adventslys du har laget.
  Tusen takk for at du deltar i grublisen hos Scrappelyst.

  Hege.

  SvarSlett
 2. Nydelige adventslys og fyrstikkeske. Mammaen din kommer nok til å sette stor pris på at du har laget dem akkurat til henne :)

  Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst.

  Hilsen Katrine

  SvarSlett
 3. Flotte lys, og store ord. Kjenner meg igjen i savnfølelsen, og synes du har gitt savnet et nydelig symbol ved å dedikere første søndag i advent til din bæstemor :)

  Takk for at du deler din kreativitet med oss i Scrappelyst.

  Elin.

  SvarSlett

Thank you for your kind comments. I love reading them and they make my heart sing <3