onsdag 2. mars 2016

Røft Kort te ein Feskar

Heisann Dere :-) 

I dag er vi omsider komment i Mars månde og dagene begynner å bli lysere og lysere for vær dag som går og mørketiden slipper taket litt etter litt.

I år er jeg Gjeste Designer for Ett Trykk å årets første nummer er allerde å finne i butikk hyllene og jeg tenkte jeg skulle dele mitt bidrag med dere som er å finne i bladet. 

Til dette nummeret har jeg laget ett ornligt røft og maskulint Herrekort som i utgangspunktet er laget på bestilling til en mann som er kaptein på en stor Feskebåt.
August i fjord var jeg å en kamerat på fesketur i hjem kommunen min Gildeskål. 
Det som skulle på kroken var laks, noe som ikke er så veldig lett, siden laksen som regel bare biter hvis den er irritert. Selv om det ikke ble noen laks på noen av oss, betyr det ikke at turen var helt bortkastet. 

På denne turen kom jeg over noen helt spesielle fun, det vil si for en som er besatt på detaljer, holder på med scrapping, var dette bare helt perfekt. 
Der vi sto å kastet ut snøret, gang på gang, så jeg flere rustne spikere og hjertet mitt gjorde ett stort hopp. Etter en nermere titt på mitt funn, så jeg at disse hadde logget ute i naturen i flere ti år og jeg plokket noen av dem ivrig opp. 

I en laaang tid, lå disse bare på en hylle, klare til å brukes på ett maskulint prosjekt. Så når arkene fra KeiserCraft og oppgaven fra Ett Trykk dukket opp var det bare helt perfekt. De måttes brukes.

 


Dette kortet består av en base med veldi mørk brun kartong fra Bazzill. 
Den mørke kartongen har jeg valgt fordi den ikke skal skille seg så mye ut i forhold til mønsterarkene fra KeiserCraft. 

   


Arkene fra KeiserCraft kom ut i fjor og er veldig maskuline og derfor helt perfekt til dette kortet. Serien heter Time Machine og jeg har valgt meg ut fire av mønsterarkene, der jeg har brukt begge sidene på noen av arkene. 

Arkene jeg har brukt til dette kortet er:

KeiserCraft - Time Machine, Gadget
KeiserCraft - Time Machine, Clocks
KeiserCraft - Time Machine, Mechanism
KeiserCraft - Time Machine, Steam Engine 

Siden kortet består av 6 lag, så har jeg brukt begge sidene på arkene som heter Steam Engine og Mechanism.

Alle disse arkene og flere fra samme serie er å finne HER, hos HobbyGarasjen 

 


Kortet er bygd opp av flere 3D puter for å få den rette høyden, siden spikerne er store, er det på noen av lagene plassert dobbelt med 3D puter. 

For å lage sprekkene på kortet har jeg brukt en tapetkniv og skjært i mønsterarkene. Jeg har også brukt tapetkniven for å gjøre kantene slitte.
Jeg har også valgt å skjære vekk kartongen i sprekkene, for å lage noen ekstra efekter.

Svertingen har jeg gjort med Distress Ink Ground Espresso.

 


De rustne spikerne har jeg plassert i sprekkene som jeg har laget, grunnen til dette er fordi jeg vil at det skal se ut som at kortet har slått sprekker og at mekanismen tyter ut.

 


På toppen av kortet har jeg brukt bokstaver fra Prima. Disse har jeg fargelagt med flere varianter med Wink of Stella Brush og Wink of Stella Metallic.

 


Rekkefølgen på mønsterarkene har jeg bestemt ut i fra hva jeg synes passer best og for å få den rette effekten på kortet og fargene.

Hele sammensetningen gjør at det passer veldig godt til en ivrig kaptein på skuta si ;-)

 
 

4 kommentarer:

 1. waue fantastisk flot og anderledes, super lækkert herrekort

  SvarSlett
 2. SOm sædfvanligt har du lavet et super flot og lækkert kort. Og hvor erdet herligtt med så fin inspiration til en mand, som vi jo nok alle kæmper lidt mere med end andre typer kort. Jeg synes det her er helt kanon.

  SvarSlett
 3. I helgen var jeg og mange flere på kurs for å lage dette kortet.
  Det var så gøy og tror jeg kan si fra alle kursdeltakerne at dette var utrolig kjekt å lære.
  Gleder meg til å gi mitt kort videre til en jeg er glad i. :)

  SvarSlett

Thank you for your kind comments. I love reading them and they make my heart sing <3