lørdag 13. februar 2016

Min Mamma

Hei Hei :-) 

Akkurat nå, sitter jeg nede i gangen i det huset jeg snart skal flytte ut av. Jeg har macen oppå ett kjøkkenbord, som snart blir hentet og jeg sitter på en kjøkkenstol som har vært mine i omtrent fem år. Stolene skal samme veien som bordet og jeg skal flytte til en ny del av denne flotte byen jeg bor i, Bodø. 

Jeg er også svert heldig som har en utrulig flott mann, som er her å hjelper meg, for tro meg, de siste dagene har byd på litt av vert. Når man begynner å pakker ned ett helt hus onsdag formidag å skal være ute lørdags kveld samme uke, ja da har man litt å gjøre. Spesielt når alt sammen skal være pakket å klart for transport torsdag dagen etter kl hal fem. Men takket være en fantastisk kjæreste, snille venninner og hjelp fra fremmede, har det nesten gått knirkefritt.

Jeg er på flyttefot, jeg er snart klar for å starte ett helt nytt kapittel i livet mitt og jeg ser overhode ikke fram til å sortere å organiser 15 esker med scrapping utstyr, men det kommer sikkert til å gå bra det også ;-)

La oss snakke om morgen dagen, for den er litt spesiell. Dere vet at datoen er den 14 februar i morgen, å innimellom så havner både Morsdag og Valentines Day på samme dag og i morgen gjør den det.

Jeg som alle andre har en mor og min mor, som mange andres mor er helt fantastisk. Å med denne dagen frisk i minnet, fant jeg ut som mange av Dere andre at jeg skal lage ett kort til min Mamma. Grunnen er svert enkel, fordi hun fortjener det og uten Henne, så ville ikke livet mitt ha vert så bra som det er nå <3

 


Mamma'en min, som heter Greta, er veldig glad i fargen blå. Så når jeg kom over disse nydelige arkene fra BoBunny (en av mine favoritter), viste jeg at jeg bare måtte lage ett kort der jeg fikk bruke alle disse arkene samtidig. Så Hvorfor ikke lage ett Morsdagskort til Mamma, med alle arkene brukt på ett å samme kot, lag vis. 

Arkene jeg har brukt er fra en serie som heter Genevieve, og jeg bare falt helt pladask for dem. Jeg bestemte meg for rekkefølgen på arkene og mellom vært lag, som jeg har bygget opp med 3D Puter, har jeg hvit Bazzill i mellom. I hjørnen på den ene siden har jeg flate hvite dots, mens i den adre har jeg store marine blåe kanpper med sløyfe og en mindre hvit knapp, festet på hvite blonder.

Alle mønsterarkene og kartongen er svertet med Distress Ground Espresso.

 

 


På kortet mitt, har jeg også valgt å bruke en dies fra kaBoks. Dette er nok en dies som blir brukt mye, fordi den ikke er tidsbestemt til morsdag. Her kan du bruke den til moren til selv om hun har bursdag eller som jeg har gjort til ett morsdagskort. 

Jeg har først stanset ut Mamma i Mosegummi, fså stanset jeg ut en i papir. Denne embosset jeg med ett litt grovere pulver i hvitt og gull, etter å ha limt disse sammen, festet jeg den i en liten bue på selve kortet.

 

 


Da har Dere sett mitt Morsdagskort til Min Mamma og hvis min Mamma leser dette, Greatulerer så utrulig mye med Morsdagen <3 

Kortet kommer i posten i løpet av neste uke ;-) 

 


Ønsker Dere Alle Sammen en Riktig så God Valentines Day og Morsdag <3

Klem fra en meget sliten Silje Kristin Dette prosjektet er sent inn til disse utfordringene:
This card has been entered into following challenges:

# 185 Facorite Color Combi 
- My favorite color combi are blue <3

# 50 Anything Goes - Cards Only

# 134 Anything Goes with Ribbon or Trim Theme 

# Anything Goes 

6 kommentarer:

 1. A gorgeous card, love the colours, thanks for playing with us at Crafting with Dragonflies, blessings Hilde

  SvarSlett
 2. Beautiful. I love the lace and the blue. Your Mother wil love it too I'm sure. Thank you for joining us at Crafting with Dragonflies. Wynn DT

  SvarSlett
 3. Gorgeous card, love the design and the colours are beautiful - thanks for joining in with the Ribbon Girl card challenge, best of luck, Mary x www.ribbongirl.co.uk

  SvarSlett
 4. Hello, Silje!
  This is fabulous. Thanks so much for sharing with us.
  Blessings,
  Karen
  Really Reasonable Ribbon

  SvarSlett
 5. Beautiful layered card! I love the patterned paper you used and the lace ribbon. Thanks for joining us at RRR!

  SvarSlett
 6. Delf - such a pretty collection of blue layers. Thanks for sharing it with us at Crafting with Dragonflies

  SvarSlett

Thank you for your kind comments. I love reading them and they make my heart sing <3