lørdag 19. september 2015

God Bedring med Kleenex

Hei Hei 

Det er lørdag her nord og jeg er klar med ett nytt innlegg for kaBoks

Denne gangen har jeg lyst å hvise dere ett av prosjektene som var i Ett Trykk nummret som kom ut første August. Siden vi er inne i en periode hvor de fleste av oss blir forkjølet og får influensa, skal jeg vise dere Kleenex esken <3 Hjemme hos meg står det som regel alltid en kleenex eske i stuen. Jeg har lenge tenkt at designe på denne esken ikke bestandi passer inn i de fargene jeg har i stuen min. Så jeg bestemte meg for å gjøre noe med det og ente opp med å forandre den velkjente blå esken til noe nytt og moderne.Jeg kom over en blokk med noen grønne friske mønsterark å bestemte meg for å bruke noen av disse arkene til netopp dette prosjektet.
Arkene er fra Galeria Paperu - Moja Najmilsza, You Were Never Lovelier <3 

Når jeg føst startet med esken, skrev jeg ned målene det er under boksen. Det vil si bredden og lengden, og la til noen cm på de målene jeg allerede hadde. 
Jeg preget slik at esken passet i bunnen på rektanglet jeg hadde og at esken ble dekt med ett par cm opp på siden. 

Etter det, målte jeg opp fire strimler som passet til vær og en side. Jeg brukte så en punsh fra Martha Stewart som heter Cherish. Etter punchingen rufset jeg til kantene før jeg la ett tunt lag med White Opal. Når strimlene var tørre festet jeg dem med dobbelsidig tape, slik at de havnet nedenfor den grønne stripete mønsterarket.

Det høverste arket er målt til på samme måte som det arket jeg startet med, bare noen små forandringer er å finne på det. Når du åpner en Kleenex eske for første gang, må du ta vekk en oval pappbitt som gjør at du kan ta ut papiret. Etter at jeg hadde målt til de rette målene, la jeg den pappbiten over på innsiden og tegnet runt. Etter på brukte jeg en skapell for å skjære ut åpningen. Jeg tok så en ny runde med punchingen på endene soom liger noen cm over det laget i mitten. Jeg festet det siste mønsterarket med dobbelsidig tape før jeg startet med detaljene.


 

Når papiret var festet, limte jeg fast fire sølv føtter i hjørnene på esken. I mellom vær fot festet jeg hvit perlesnor. Runt åpningen til papiret har jeg to runder med samme perlesnor.
Runt åpningen har jeg brukt flere ulike blomster. Jeg har valgt rosa og hvite blomster for å bryte opp de grønnen tonene og fordi det er hvite lilje konvaler i mønsterarket. På blomsterne har jeg brukt den klare Wink of Stella. Denne kosten er det glitter i uten noen form for farge.Tagsen på kortet er stanset ut og laget med to lag. I mellom vært lag er det 3D puter. Fremst oppå tagsen har jeg brukt en dies fra kaBoks med teksten God Bedring! på. På tagsen går de samme blomsterne igjen som du finner på esken. Øverst i tagsen hat jeg laget en sløyfe av voks tråd. Fra den henger det også en sølv charms av ett fugleburd. 


Sammen blir disse to en flott oppmuntring til noen som ligger hjemme med forkjølelse eller influensa <3 Å hva er vell bedre da en gode ord som  
God Bedring <3


Ønsker dere alle sammen en flott kreativ helg <3 

Klem fra DT Silje Kristin <3  Dette Prosjektet er sent inn til disse Utfordringene:
This Box has been entered into the following challenges:


Brown Sugar Challenge 
# 164 Anything But a Card 

Crafting For All Seasons 
# 110 Layer It Up 

Crafting With Friends 
# 6 Anything Goes 

Fab 'n' Funky 
# 273 Recycle / Upcycle 

The Sisters of Craft 
# Anything Goes 

Craft Your Passion Challenges 
# 279 Always Anything Goes 

Crafting From The Heart 
# 77 Anything Goes 

Creative Fingers 
# 93 Anything Goes
  

12 kommentarer:

 1. This will look beautiful in your living room - such a lovely way to disguise a tissue box. Thank you for joining in our recycling/upcycling challenge at Fab'n Funky.
  Alison x

  SvarSlett
 2. I don't feel well. I think that beautiful tissue box is just what I need to make me feel better.

  SvarSlett
 3. Gorgeous tissue box, thanks for sharing with us at Sisters of Craft and good luck. Wendy DT x

  SvarSlett
 4. Wow! How beautiful! This is such a gorgeous project and I thank you for the tutorial. Thank you for sharing this with us over at Crafting for all Seasons. Sue DT xx

  SvarSlett
 5. Absolutely stunning. Thank you for joining Crafting For All Seasons this fortnight. Good luck, we hope to see you again soon.

  Erin (Blog Owner)

  SvarSlett
 6. wow!! stunningly beautiful!! x Thankyou for joining us over at Brown Sugar for our Anything but a card challenge.Hope to see you again Lynda DT xx

  SvarSlett

Thank you for your kind comments. I love reading them and they make my heart sing <3