tirsdag 28. april 2015

3D Fly med Barter

Hei Alle sammen <3 

De fleste av oss som holder på med scrapping, har sikkert merket at det nermer seg konfirmasjons tid. Antall konfirmasjons prosjekter bynner å hope seg opp og vi begynner å nerme oss Mai med STORM skritt. Ett av forespørslene jeg har fått er om jeg vil lage ett 3D fly. Etter konfirmantens interreser skal flyet være litt voksent. Det må handle litt om musikk å fargene turkis og brunt. Dette ser jo jeg som en utfordring, å kunne ikke bare si nei ;-)

Jeg har laget mitt fly ved å bruke flere ulike mønsterark fra papirdesign.

 

Kroppen på selve flyet er laget av ett ark fra papirdesin, Marias Verden / Gaver.
 På endene av flyet, er det brukt en turkis kartong fra Bazzill.


Delen som er bak og forran på flyet er fra ett ark fra papirdesign som heter 
Synes dette arket er utruli stili.
Jeg har brettet kroppen på den måten at mønsteraket skal bli rett på innsiden av flyet. Bartene er plassert den veien at de blir rett mot vær deres ende. Jeg har brukt brun voks tråd runt flyet forran og bak, runt der piloten skal sitte. Den samme tråden har jeg brukt tunt stolpene som holder vingene oppe.Når jeg lagde vingene til flyet, ville jeg ha ett ark som er mer i marinen i fargen. san at det kan stå til kontrast med det turkise og det brune
Mønsterarket, nok en gang fra papirdesign, En Herremann med Headset.
 Både bakvingen og propellen er laget i det samme mønsterarket som vingene.
  På endene av flyet, er det brukt en turkis kartong fra Bazzill. Oppå den har jeg brukt perlesnor i sort.Jeg har brukt sugerør med stjener på for å holde fly og hjul oppe. 
Men jeg har også brukt stjerner som dekor på resten av flyet også, som du sikkert har sett på bildene over. Alle disse stjernene var opprinelig blanke, men jeg har farget noen av dem med blå Wink of Stella. 2 lag med disse fantastiske kostene er nok, bare la det tørke mellom vær gang.Oppå vingen har jeg laget meg ett lite skilt med navnet til konfirmanten. Dette har jeg skrevet med stickles som er turkis i fargen, på baksiden av mønsterarket med barter på. Runt den har jeg brukt halvperler og to noter i wood.Da har dere sett mitt konfirmasjons fly. håper jeg har fylt kravene og at Morten blir kjempe fornøyd <3 Har du lyst å lage slike fly selv? Det er mye enklere enn du tror, 

Da håper jeg du har en flott kreativ Tirsdag <3 

Klem... Dette Prosjektet er sent inn til disse Utfordringene:
This card has been entered into the following challenges:

# 308 Bring on the Bling 

Cutie Pie Challenge 
# 86 All About the Boys 

Crafting From The Heart 
# 57 Anything Goes 

Crafty Boots 
# Thing with wings

Not Just Cards
# 18 Anything Goes


10 kommentarer:

 1. Rather belatedly, just popping in to thank you for joining in at Stamping Sensations challenge and with such a super entry, I can't begin to imagine how long it took you.

  B x

  SvarSlett
 2. Wow, this is such fun and so clever. I love the moustaches on the body of the plane. Thanks for joining in at Crafty Boots Challenges this time.

  SvarSlett
 3. Brilliant model plane, it is so much fun. Thank you for sharing your work with all of us at Crafty Boots Challenges.

  Dionne

  SvarSlett
 4. A great craetion for a male
  Thanks for sharing with us at the cutie pies
  Hugs Kelly

  SvarSlett
 5. This is gorgeous thanks for joining us at NJC xx Jan

  SvarSlett

Thank you for your kind comments. I love reading them and they make my heart sing <3