fredag 20. februar 2015

Det Tikker mot en Voksnere Alder

Jeg driver å tenker tilbake til den gangen jeg var konfirmant, hvor spent jeg var, å ikke minst hvor lei jeg var av å måtte nesten sette av vær uke til konfirmasjonsundervisning. Dette var jo noe jeg overhode ikke hadde noen interesse for. Men tenker i dag at det er vell noe alle 14 åringer går igjenom i 9ende klasse, veien mot voksen livet. 

I dag har jeg æren av å representere to herlige produkter fra kaBoks som forteller at mitt kort er laget til en konfirmant med øynene for fremtiden <3 


Kortet jeg har laget denne gangen er i nesten bar hvitt, men har valgt å bruke ett herlig blåtonet mønsterark for å bryte opp det hvite og ikke minst sømmen av mange kryss som er i kraftig hvit hyssing. 


Blomsterne jeg har brukt er i ulike størrelser. Det er mange som spør hvordan plassere utover blomsterne, for å få det perfekte oppsettet. Her er en forklaring på det. 

1) Det du gjør er å starte med den største blomsten, lim den fast der du vet du vil ha den. ikke tenk, det er bare å lime den fast med en gang. 

2) Har du på forhånd bestemt deg for å ha blad under, presser du to stykk blad under den største blomsten, med lim på og plasserer dem der de ser best ut. som oftes utover mot kortkanten. Dette gjelder i uansett hvilket hjørne du bestemmer deg for å ha blomsterne. 

3) Du har limt blad og blomster fast, nå er det påtide å finne den nest største blomsten og plassere den ved siden av den største. Her gjelder det å putte lim på med en eneste gang. Grunnen til at du skal feste blomsten med limet er for at du ikke skal ombestemme deg. Jeg kan garantere at du blir fornøyd mot slutten, selv om du ikke ser dette nå. 

4) Du plasseres så en blomst som er mindre en den forje, vedsiden av den nest sørste, med lim på. når du har gjort dette ser du om du skal ha på ett blad til, vil du det, lim på, under blomsten nr 3.

5) Her er det viktig at du bestemer deg for hva du vil ha vedsiden av den store blomsten på den andre siden. Her har du flere valg. Du kan fortsette å plasere blomste slik du har gjort på den andre siden, eller du plasserer en pynt der, det kan være alt fra charms, til kanelstang. her er det fantasien som setter stopper. Men du kan stoppe å plassere blomster hvis du vil det. Men utfordre deg selv til å bruke noe pynt, du blir overrasket over hvor enkelt det er. Og jo større prosjekt du jobber med, bruk flere store ulike blomster for å få den rette efekten.

6) Jeg er ferdig med å plassere ut de største blomsterne og bestemmer meg for å bynne med knopper, tulipaner eller roseknopper. Jeg har brukt 2 typer, store og små. de store plasserer jeg som regel der det passer meg. Men er det små blomster du vil stikke dem under, bruk små knopper, er det store ting som klokke og store roser, bruk av de store. og gjerne velg en anen farge en de du allerede har brukt på de største blomsterne. Jeg bruker blåe og hvite, da blender det hele sammen. På slutten kan du plassere de aller minste rosene her og der, å gjerne i en farge som skiller seg ut.

7) Som du ser har jeg flere ting som går igjen. Det er viktig at man får med helheten på prosjektet. Sølv er å finne  i "Til Konfirmanten" en dies fra kaBoks og små sølv stjerner (også ett produkt fra kaBoks ) som er plassert over blomsterne og oppå noen av blomsterne. I tilleg er bladene jeg har brukt punchet ut i sølv og ikke minst lomme uret, som er i sølv. Poenget mitt er, bestemmer du deg for å bruke en farge som er uvanli eller i øyenfallende, sørg for at den går igjen, så er det ingen som reagerer på verken fargen eller om det er rart å se på. Slik som på kortet oven for. 

Da har du fått en forklaring på hvordan jeg plasserer blomsterne og hvordan du kan gjøre akkurat det samme som jeg gjør. Blomst - Lim og Plasser. Det er enklere enn du tror. <3 


Lomme uret i sølv som tikker mot en voksen alder (denne klokken er ekte) 


En herlig "Til Konfirmanten" dies fra kaBoks 
Jeg bare digger denne diesen <3

Det nermer seg konfirmasjonstid, og vil du vite hvor du kan handle disse diesene hen? Her er Forhandlerlisten, kansje det er en butikk i nærheten av deg, med akkurat den diesn jeg har brukt <3 

Med ønske om en kreativ helg i møte

Klem fra DT Silje Kristin Dette Prosjektet er sent inn til disse Utfordringene:
This card has been entered into the following challenges:
# Grublis for Februar - Søm 

Scrappines 
# Bruk minst to dies og lag ett vårlig prosjekt

18 kommentarer:

 1. Takk for fin forklaring. Nydelig kort. ☺

  SvarSlett
 2. Flott konfirmasjonskort :) Likte godt det blå-tonede mønsterarket :)
  *Helen* DT-scrappiness

  SvarSlett
 3. Nydelig kort, takk for at du er med i vår utfordring hos Scrappiness

  SvarSlett
 4. Lekkert kort til konfirmanten. Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst :)

  Katrine

  SvarSlett
 5. Kjempefint konfirmantkort.
  Tusen takk for at du deltar i grublisen vår hos Scrappelyst.

  Hege.

  SvarSlett
 6. Så flott kort og så lekkert pyntet. Nydelige farger!

  Takk for at du deltar i grublisen hos Scrappelyst.

  SvarSlett
 7. Nydelig kort, Silje!!
  Takk for at du deltar på utfordringen vår hos Scrappiness :)
  klem fra DT-Synnøve

  SvarSlett
 8. Silje silje.. du er bare helt utrolig dyktig.. wow, for et kort, og de blomstene er bare helt utrolig nydelig. Takk for at du er med på økeutfordringa vår hos Scrappiness, klemm DT jorunn ♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Tuusen takk Jorunn <3 Stort smil om munnen her nå <3 Klem tilbake :-)

   Slett
 9. Ett ord: NYDELIG! :-)
  Takk for at du er med på utfordringen hos Scrappiness!

  mvh Wibeke

  SvarSlett

Thank you for your kind comments. I love reading them and they make my heart sing <3