onsdag 19. august 2015

Gave til den Kreative

Hei Hei Alle Sammen <3 

I dag er det nok en onsdag å vi har akkurat passert mitten av August og sommeren er endelig komment til Nordland og byen Bodø <3  
Vi har akkurat hat flere dager med sol og varme, og flere skal det bli hvis vi skal tro på værmeldingen.

Jeg er, som noen av dere vet akkurat flyttet inn i ett sjøhus sammen med to flotte herlige venninner. Tanja bor oppe, vegg til vegg med kjøkknet og Line bor nederst, rett atme inngangsdøren vår. Som Tanja sa, hun er glad hun bor sammen med to jenter ;-) Å den må jeg se meg fullstendig eni i. 

Men nok om det, somsakt det er onsdag og jeg blogger for kaBoks i dag <3 
kaBoks er en helt fantastisk produsent av dieser, stempler og mønsterpapir og har produkter som bånd og blonder. Jeg er en stor tilhenger av den lille familie bedriften og ikke minst er jeg stolt DT av kaBoks <3 

Siden der er Min dag i dag, har jeg laget eller dekorert en eske for en svær svært kreativ venn <3 Ideen min vokste når jeg nok en gang var innom Søstrene Grene som ligger her i byen. Jeg kom over en eske med noen fargestifter i, ikke hvilken som helst fargestifter heller, men slike som du kan bruke til mixed media prosjekter eller andre ulike farge prosjekter <3 


Når jeg så esken for første gang, viste jeg allerde hva jeg skulle gjøre med den. Hvilken papirer jeg skulle bruke, blomster og metallpyntet var allerede bestemt før jeg kom hjem. 

Jeg lagde en beholder til selve esken først. All papir som er på og runt esken er fra Prima. Når ettuien var ferdig, plasserte jeg ett bånd fra kaBoks med noen lekkre pærler på. Båndet har fått navnet Randi, og jeg har valgt å lagt det på skrå for å få en ekstra efekt å for at de nydelige pærlene skal synes enda bedre. 


Oppå de flotte pærlene, har jeg to lag med mønsterpapir, i mellom disse har jeg brukt litt osteklut. I det ene hjørnet har jeg har plassert noen store blomster fra Prima. Under blomsterne har jeg plassert tre store metall blad. Disse bladene var opprinelig i en bronse farge, meen med bruk av Wink of Stella Brush Sort og Wink of Stella Metallic Sort, fik bladene den rette fargen jeg ønsket.

TIPS: For å få den rette bøyen på metall blad, bruk en avklippertang for å få mer fasong på blarne. Bare fest tangen på bladet og bøy litt opp eller ned alt etter som.


I motsatt hjørne av denne lille esken finner du nok en flott blomst men du har også en nøkkel som kommer opp fra ett nøkkelhul.

Her kommer det ett TIPS til: Selve nøkkelen var i en bronse farge den også, for å få den svart og gammeldags har jeg brukt lim runt hele nøkkelen. når jeg har brukt Wink of Stella etterpå, fik nøkkelen er rufsat utseende. Øverst i nøkkelen har jeg laget en sløyfe av marineblå voks tråd. 


på denne lile esken har jeg brukt en flott dies fra kaBoks <3 Det er en av de nyeste diesene med ordet Lykke på <3 
Å bruke dette ordet på denne gaven er jo bare helt perfekt. Tenk på hvor mange lykkelige stunder man kan få eller skape med det lille som ligger inni <3 


Selve esken står på fire metallhåndtak. Disse er så flotte at du kan godt bruke dem som Støtte/føtter under esker og bokser, som du bruker dem som håndtak på en papirskuff.Når man skal bruke stiftene kan man enkelt dytte den ut på den ene siden. 


Løfter man lokket vil man finne 12 farger som du lett kan lage regnbuen med <3 


Da har dere sett Gaven til den Kreative, laget i Vintage stil <3 
Mer info om produkter, finner du HER <3 


Da ønsker jeg dere en flott å kreativ onsdag <3

Klem fra DT Silje Kristin <3 Dette Prosjektet er sent inn til disse Utfordringene:
This Box has been entered into the following challenges:

# Alt er Lov
- Jeg har brukt metall nøkkel fra KortHobby

# Die Cut or Punch
- Jeg har brukt en Dies med ordet Lykke på  

Not Just Cards Challenges 
# 23 Anything Goes 

Papirplaneten 
# Alt Går
 - Jeg har brukt Brads fra Papirplanetens nettbutikk 

Scandinavia Paperfun 
# 6 Sommer
 

14 kommentarer:

 1. OMG noe SÅ nydelig!! Du er bare super kreativ!!

  SvarSlett
 2. love your box!!!!!!!!!!!!!!!

  SvarSlett
 3. Skikkelig flott gave til den kreative dette her:-) Fine detaljer, og lekre farger. Tusen takk for at du deltar i papirlosjen sin August utfordring. Klem DT-Elisabeth:-)

  SvarSlett
 4. Hei Silje Kristen, sooo gorgeous and beautiful gift!
  Thank you for sharing at Penny Black and more, we are a stamping challenge, so this time you are not in the prize draw, but please come again;-))m

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you :-)

   oh, i am sorry for that :(

   Slett
 5. Fab creation, thanks for joining Penny Black & More @ Allsorts challenge, good luck.
  Happy crafting
  Tracy x

  SvarSlett
 6. Lekker eske!
  Tusen takk for at du deltar på sommer utfordringene hos Scandinavia Paper Fun.
  fra DT- V Adelia

  SvarSlett

Thank you for your kind comments. I love reading them and they make my heart sing <3